Designerbriller

Designerbriller til det fuldendte look

Designer briller har god plads på hylderne hos os. Her udvælger vi hele vores sortiment ud fra kvalitet. Du finder det elegante, unikke, sprudlende og klassiske på vores hylder, og her er der plads til designer briller i spændende mærker fra både ind- og udland. Vi er en uafhængig lokal optiker, som selv udvælger det sortiment, vi har på hylderne. Derfor er der gode chancer for at du hos os, vil finde briller, som ikke findes i alle butikker.

Vi har mange danske designer briller i vores sortiment, som med deres håndværksmæssige kvalitet og smukke form, er et foretrukket valg, når mange af vore kunder skal vælge den brille, som passer til deres stil. Af danske mærker har vi bl.a. Fleye, Frands Jensen, Thomsen Eyewear, ProDesign og Ørgreen.

Læs mere om vores danske design briller her.
Når du som kunde skal vælge dine nye designer briller, sørger vi for en ordentlig rådgivning. Vi har naturligvis fagligheden i højsædet, så du får en brille, der giver dig det optimale syn. Herudover har vi også øje for din stil, og hvordan specielle designer briller kan understrege den fremtoning, du har.

KOM IND OG FÅ EN SNAK OM DESIGNER BRILLER
Når design brillen skal findes, er du velkommen til at besøge os. Vi giver os god tid til at finde en brille, som falder i din smag og som passer til netop din stil. Du kan også bestille tid her på hjemmesiden til en synsprøve.

Vi glæder os til at byde dig velkommen